Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:VÄKIPÄÄ
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Varastettu tavara / Kanssakäynti viranomaisten kanssa.
Aika:24.07.2004 20:41
Haluaisin ensinnä kiinniittää ihmisten huomion ennaltaehkäisyyn! Tästä puhutaan mielestäni liian vähän ottaen huomioon "Varastettu"- kirjoitusten määrän.
 
Kun muutettiin nykyiseen bändikämppään niin ensimmäiseksi, ennen kuin tuotiin mitään kamoja sisään, pantiin lukot asian mukaiseen kuntoon, kalterit ikkunoihin ja vielä lattaraudasta tehty koko oven levyinen salpa oveen ja iso munalukko päälle (vaikka voro pääsisi jostain sisään, hän ei saa ovea auki ilman avainta ja se vaikeuttaa kamojen kantamista pihalle.)! Näistä ei mennä läpi käsityökaluilla. Seuraavaksi alettiin katselemaan akustiikkaa...
 
Jos ikkunoita, AINA verhot kiinni ettei ulkoa näe mitä sisällä tarkkaan ottaen on. Ja ne kalterit... ne ei oikeasti maksa paljoa.
 
Ottakaa vakuutus tai selvittäkää kattaako esim. nykyinen kotivakuutus bändikämpän (mahdollista!)! Valokuvatkaa kaikki pienimmätkin kamat ja ottakaa sarjanumerot ja mallit ylös, myös kuitit on hyvä säilyttää! Näin saa tarkat tiedot poliisille ja vakuutusyhtiölle siitä mitä on varastettu, tämä taas helpottaa korvausten saantia ja vorojen kiinnisaantia!
 
Nämä tuli mieleen näin aluksi...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=66975