Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kivi
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:4-raituri aloittelijalle
Aika:23.07.2004 00:02
Mutta jos semmosella tulee toimeen, niin ottaisin semmosen mielummin kon kasettiraiturin. Kun ei se kuitenkaan niin paljoa ole rahasta kiinni, kuhan pysyy alle 500e:n
´
Ei ne halvat digiraiturit oikein... joko niissä loppuu tallennuskapasiteetti pariin biisiin, tai sitten lisähintaa/harmia tulee yllättävästi kaikesta mitä ei voikaan tehdä.
 
Ihan vakavasti suosittelisin hoitamaan alkuopettelun kasettipelillä. Sen simppelimmäksi ei moniraitaäänittely mene, ja samalla voi sitten säästää rahaa sellaiseen (digi)raituriin (tai tietokonesysteemiin= kortti+ohjelma+etuset), jolla jo jotain tekeekin. Kasettipeli on mun mielestäni paljon parempi opetteluväline kuin digi, ja vasta opettelun jälkeen osaa saada paremmistakaan kamoista hyvää soundia irti.
 
Mikkeihin, piuhoihin, telineisiin, hyviin kuulokkeisiin ja jonkinlaisiin monitorikaiuttimiin menee alussa kuitenkin rahaa. Niihin kannattaa satsata se raha mitä on, samat romut ovat tarpeen silloinkin, kun siitä kalliimmasta laitteistosta pitää saada jotain irti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=66785