Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Entropia666
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Manninen custom guitars
Aika:05.01.2023 20:16
zedder: Hieno rärrä tuo tosiaankin. Ja tuo mikkilayout tekee siitä ihan oikeesti kustomin, koskapa H-S -rhoadseja harvemmin tulee vastaan.
 
Nuo abalone -hainevät ovat toki makuasia, toiset tykkää niiden sekavasta struktuurista ja toiset ei. Minä en kauheasti diggaa. Ja nythän lienee toinenkin syy valkata MOPpia niiden sijaan, koska ympäristösyyt...

 
Abalonen syvempi iridium-sävy kiehtoo, tuo jotenkin pykälän enempi luksus-fiiliksen. Tosin sitten taasen 2000-luvun Schectereissä ja LTD:ssä ylikäytettynä ei lähe yhtään. Yhtään ympäristöystävälliisempää se ei MOPiin nähden oo, molemmat tulee simpukoista. Pearloid/Moto on parempi valinta siinä suhteessa.
 
Mikkivalintojen lisäks tossa on kustomia paranneltu kaulan rakenne ja kontrollien sijoittelu siten että mikkikytkin on ekana. Maalauskin on lähes uniikki, yhden CS KV:n oon nähny tolla värillä ja se toimi inspiraationa tällekkin. Ja kaulahan on normaalista RR:stä poiketen liimakaula. Tää oli ainoo speksi missä pihistelin kun sillä ei oo liiemmin vaikutusta ku hintalappuun.
Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=232369