Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sirdickyj
Alue:Kilpailut
Aihe:Sooloskaba 599 äänestys
Aika:18.12.2022 12:47   (muokattu 18.12.2022 12:48)
Vesku; toimivaa laittoa, nothing more, nothing less.
 
BP; eka rundi jees, sitten ei osu mun käsitykseen taimista tietty osio, otta kuitenkin kiinni vielä. Tää on tällanen bluesmiehen veto tähän, vaikea sanoa mitään spesiaalia.
 
Haeroe; rauhaisa meno, ja hienoja bendejä tässäkin, ja soljuvaa menoa, rytmiikasta otetaan kiinni, bueno
 
TJJ; kulkee omia polkujaan, omintakeinen meno. Vaikea sitäkään on vääräksi sanoa, tausta jättää oikeastaan kaikki mahdollliset vapaudet soittajalle, kunhan laatikossa pysyy.
 
Juki; hyvä soundi ja nuotteja, tässä ihan sama kuin edellisessä, vaikea sanoa oikeaksi tai vääräksi, kunhan on laatikossa menty. Soundi ja määrätietoisuus soitossa erinomaista.
 
WW; v'hemmän yllättävästi taitaa olla aika Steely Dan hengessä jazziteltu tässä. Jos harmoniaa ei ole, sellainen luodaan itse. Samanlaista erinomaista soittoa kuin aina.
 
Haeroe; 3p
 
Juki 1p
 
WW 2p
 
Tähän pystyi vetelemään mitä tahansa kunhan pysyi laatikossa, vaikea sanoa mikä olis oikein, tai "punainen lanka" tällasessa c-g-f kierrossa, kauneus on, tai on olematta, kuulijan korvassa. Itse koitin ottaa sointuvaihdokset ja rytmiikan huomioon, sen mitä itselleni budejtoimallani 5 min aikaikkunalla sain selville.
 
Itse en orkkista muista, nyt pitää tutustua, ja Beatolla näköjään joku video linkin perusteella aiheesta.
Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=247077