Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hellureiii
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:2 kitaravahvistinta samaan aikaan kuulokkeisiin?
Aika:25.09.2022 18:54   (muokattu 25.09.2022 19:04)
Moi! En tiedä onko tämä oikea osasto tälle kysymykselle, mutta epäilen, että perus soittaja kuten itsekin olen, ei osaa välttämättä tähän vastata. Eli:
 
Kuinka saada kaksi kitaravahvistinta kuulumaan kuulokkeissa samaan aikaan stereona. Eli toinen left ja toinen right? SIIS EI NAUHOTUKSISSA RAITASOFTAN KANSSA VAAN IHAN OMAKSI ILOKSI SOITTAEN. Siis tottakai tämäkin olisi hienojuttu, mutta ensin olisi tärkeää saada tuo juttu ylipäänsä toimimaan :)
 
Minulla on Marshall DSL Ja Blackstar S1. Molemmissa omat efektilenkit. Vahvistin menee vuorotellen Two notesin Captor X-keinokuormaan jossa on kaiutinsimulaatio. Ja tästä syystä se menee Focusriten Scarlettiin, koska tarvitsen tietokoneen käyttääkseni virtual cabinet softaa eli toisin sanoen kaiutinsimulaatiota.
 
Tarkoituksenani on ostaa Tc Electronicin mimiq doubler jolla saan kitaran yhtäaikaa molempiin vahvistimiin (tiedän että muitakin vaihtoehtoja on) mutta tällä äänen saa tuplattua ja triplattua pienen viiveen kanssa joten se kuulostaa kun oikeasti soittaisi kaksi eri kitaraa.
 
Audio interfacesta menee sitten kuulokevahvistimeen ja tästä AkG:n kuulokkeisiin.
 
Mitä tarvitsen saadakseni tuon toimimaan kuten alussa mainitsin? Mikserin jolla pannaus? Tätä en siis osaa, joten kytkennät ja sun muut olis tietty kiva tietää
 
Ja tarvitsen kaiketi myös toisen keinokuorman ja virtuaalicabinet softan jotta toinen vahvistimeni ylipäätään kuuluu? Niitä kai voi ajaa yhtäaikaisesti?
 
Kiitos ja anteeksi!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=246693