Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sirdickyj
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 728 äänestys
Aika:03.09.2022 23:45   (muokattu 04.09.2022 01:04)
Big Papa; ei oikein osu kohdalleen. En lähtis tällä tekniikalla kirjottelemaan mitään kenekään muun tekniikasta, lähtökohdan kuitenkin ollessa että pyöritään tällä samalla amatöörihiekkalaatikolla. Vaikea suhtautua mitenkään tähän, kyllä Big Papalta lähtee komeastikin. Vaan tausta on vaativa, ja melkein kaikki on n.s. ylisoittoa tähän moodiin. Taustaa on hyvä kuunnella ja malttaa.
 
Timo Juhani Jutila; aika paljon tavaraa, koko soolo on n.s. loppuhuipennusta, mikä on oikein jees kun kyseessä on seksuaalinen kanssakäyminen, mutta näin hienovaraisessa stygessä on tarpeen esileikkiä vaan....
 
Vesku; tässä on olemassa kuitenkin yritys soittaa taustan mukaisesti ja hiipiä messissä, monta tosi hyvää lickiä, ja vähempään tyytymällä ja harkitsemalla niitä olisi vielä useampi.
 
Johnny C; ompas raju soundi..no mikäs, jos siltä tuntuu...asiat on kohdallaan, välillä meno on kun Jimmy Pagella, ihan kokonaisuutena, paljon vähempi ois riittänyt, ja ihan perus. Nyt oli vähän riehumista koulun aamunavauksessa, vailla tärkeämpää asiaa....taitavaa toki, siinä ei pohdittavaa.
 
Tuomo; tässäkin on yritystä huomioida taustan tunnelma, ja paljon hyviä asioita, samat sanat kuin Veskulle, muutamalla lisärykäisyllä olis -siitä olen varma- tullut priimaa. Nyt oli hyvää.
 
WW; sä pystyt NIIN paljon parempaan....kadehdin aina tätä soittotaitoa. Tässä sen olis voinut valjastaa palvelemaan taustaa, kuitenkaan ei sitten ihan Yngwie tai Vai ole, jotka voi vedellä kaiken tauhassa omiin nimiin. Mahtavaa soittoa toki.
 
Vesa 2p
 
Tuomo 2p
 
Näillä sisällöstä melkein hyvin toteutettuna
 
Johnny C 1p
 
WW 1p
 
Näille taidosta, joka ajoi maltin ohi
 
Pahoittelut jyrkistä kommenteista, mutta minusta ihan kaikki soitti liikaa tähän, onneksi musiikki on siitä hieno asia että sen voi kuulla niin monella tapaa.
Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=246561