Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:peteihis
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Apua fingerstyle -kappaleen tunnistamiseen (ääninäyte)
Aika:19.02.2022 20:47
No ainakaan tuo ei ole mikään pelkkä näppäilyharjoitus, kun taustalla kuuluu vibrafoni.
 
Piti ihan kokeilla, että lähtisikö tuo jollain opilla yhdellä kitaralla, niin capo 4. nauhalla riitäisi kyllä vasemmassa kädessä ulottuvuus soittaa yhdelläkin kitaralla.
 
En ny mee varmaks vannomaan mutta kompin ja melodian äänet ei tunnu menevän päällekäin... ja vaihtaessa kuuluu kielten vingahteluja! Vingahtelusta nyt voi päätellä ainakin etta se on kitara. Mun mielestä myöskään komppi tai melodia yksinään ei vaatisi niin ihmeellisä otteen vaihtoja etta vingahtelua tarvitsisi kuulua.
 
Että ainakin mahdollisuuksien rajoissa että taitava sormisoittaja tekisi tuon yhdelläkin kitaralla mutta toisaalta melodia tuntuu tulevan luonnottoman lujaa komppiin nähden ja on aika eri saundinenkin... Onhan tohonkin tietysti konsteja: Sormipleku nimettömään tms.... Mutta spekuloida nyt voisi loputtomiin.
 
Valitettavasti tunnitusyritykset (soita pätkä kännykällä tietokoneen luurien mikrofiniin, niin on-line botti miettii...) ei tuottaneet tulosta. Yksi mahdollisuus olisi liittyä WatZatSong:iin ja ladata pätkä sinne odottamaan, josko joku tietäisi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=239563