Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:marke-
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ibanez Kitarat
Aika:06.01.2022 10:21   (muokattu 06.01.2022 10:26)
Shredator: Oon toista mieltä pari Premiumia omistaneena ja useaa räpeltäneenä. Se toteutus on aivan karsea, sillä siinä vaiheessa kun kaula elää ja nauhanpäät tulee ulos, niin aina jää kielet jumiin sinne nauhanpään alle. Ei mitään jakoja Prestigeitä vastaan.
 
Jos oikein ymmärsin, tuohan on puissa ongelma, kuten indokitaroissa voikin melkein jo olettaa? Lisäksi ne on musta ihan hiljattain olleet nättejä, esim ekat AZt ainakin kaupoissa oli heikompia. Oliko sun Premit kuinka uusia? Uudemmat tällaista, kuva omasta exästä:
https://1.bp.blogspot.com/-BXR40Krk … gjIogCNcBGAsYHQ/s1000/ibafrets2.jpg
 
Prestigeäni en nyt jaksa kuvauttaa verrokiksi, toinenkin tulossa.. katsoo millaiset siinä sitten on. Otan sit vaikka molemmista nauhaosastolta kuvaa kerralla. Prestigen nauhapäätyö on siis hyvää niissä skitoissa mitä räplännyt, mutta visuaalisesti näkemäni uudet Premit olleet parempia. Jos nää kokemukset näin paljon vaihtelee, se kertoo varmaan jotain laadusta :D
 
Ja sanotaanko vielä itsestäänselvyytenä, että IMO nauhanpäät ei itsessään ole mikään laatumittari. Kiva jos ok, ne pitäisi osata itsekin fiksata (en osaa, hävettää). Tärkeempi, että ne pysyy urissaan ja leveloitu oikein - ne usein onkin, mutta märät puut pistää kaiken ketuiks.
 
Swan: Mitenkään ketään aliarvioimatta, V7-kaulamikissä on keraaminen magneetti, jonka metallista yläpäätä ei saa kitkettyä pois kuin säätämällä sen niin kauas kielistä kuin mahdollista, ts. pois koko soittimesta.
 
Mä en oikein osaa tähän mitään sanoa, kun kitaraa mietin aina miksin kokonaisuutena. Voi kyl olla, mä sain ruuvarilla hyvät saundit, mutta valitettavasti niitä ottoja ei nyt jäänyt esimerkiksi talteen. On myös täysin mahdollista etten kuule mitään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=98016