Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:iec
Alue:Bassot
Aihe:Fender Jazz Basso vai?
Aika:08.04.2021 09:04
Peepö: Khyy. Tässä on se sama vanha tarina että näillä seuduilla on ollut aika hiljaista jatsareiden suhteen. Etsintää voisi tietysti laajentaa facebookinkin suuntaan, mutta se kun nyt on sekavuudessaan vaan niin onneton foorumi....
 
Asiaa ei helpota myöskään se, että osa käytettyjen myyjistä suhtautuu nihkeästi soittimen painon punnitsemiseen ja ilmoittamiseen. Itselleni se on ergonomian kannalta ihan oleellinen asia. Siinä on ihan selkeä ero soittaako alle 4kg bassolla vai lähemmäs 5kg painavalla.
 
Ei ole mukavaa ajella joku 200km autolla jonnekin ja sitten todeta, että basso on tajuttoman painava ja ei sovellukaan itselle. Siinä ei paljon naurata toteamukset tyyliin: käy punttisalilla, soundi painaa, tämä ei ole mikään pikkupoikien/tyttöjen soitin.....
 
Onneksi täältä löytyy kuitenkin asiallisia myyjiä ja samoin monet liikkeet kyllä punnitsevat soittimen tarvittaessa (jos on yhtään ymmärrystä asiakaspalvelusta).
 
Kieltämättä tuo korona-hommeli on vaikuttanut tiettyjen merkkien/mallien saatavuuteen. Sen pystyi toteamaan viime vuoden puolellakin ihan käymällä soitinliikkeessä ja katsomalla puolityhjiä soitinseiniä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=242900