Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Telecasteriin uudet mikit?
Aika:30.03.2021 16:41
p130: Onneksi tuli otettua noita talteen useampi setti silloin kun Novakit ja Creameryt maksoivat suunnilleen saman verran/siivu. Ei siitä varsinaisesti hirveän kauan ole. Hyvä sijoitus...
 
Juu, olisi kiva tietää mikä tai kuka aloitti tämän WR-villityksen. Onko nyt joku artisti tai bändi kunnostautunut hittirintamalla CuNiFe Wide Range humbuckereilla? Eräs suosikkiorkestereistani, Orgone, ja sen kitaristi/mastermind Sergio Rios soittelee Telellä jossa WR:t. Mutta tietääkseni eivät ole vielä maailman isoin orkesteri... sietäisi kyllä olla :)
 
https://www.youtube.com/watch?v=FCTzGMW3X3A
 
Toisaalta, näinhän näiden trendien kuuluukin mennä. Nyt tietyt pedaalit, vahvistimet, kitarat ja niiden kilkkeet ovat kuumaa kamaa. Viikon tai vuoden päästä voi olla ihan toisin. Onneksi tarjolla on tosiaan järkevän hintaisia vaihtoehtoja meille, joiden persii ei kestä orkkiksien Reverb-hintoja. Tuo Fenkun oma CuNiFe-tarjoama on kyllä todella hieno juttu. Nyt "pikkurahalla" voi päivittää niiden lukuisten Mexico-Fenderienkin soundimaailmaa kohti alkuperäistä.
 
Telenator LE Cunife pitää muuten myös mainita näiden parhaimpien WR humbuckerien listauksessa, joskin niiden valmistus päättyi jo lähes 5 vuotta sitten. Ajoittain niitä näkee Reverbissä tai Ebayssa järkevään hintaan (esim. 120-150€/kpl).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192509