Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Metalkallo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Palastrato, josta et luovu
Aika:13.03.2021 13:27
Hommasin Fender american specialin jossain 2015 vuonna ja hyvä kitara on/oli. Sitten iski Hendrix kuume ja hommasin Fenderin Hendrix sigu straton reverse lapaisella kaulalla, mutta myöhemmin sain idean kokeilla tuota Hendrix kaulaa tuossa americanassa ja sehän toimi tosi hyvin!
 
Tuon jälkeen sitten tuli tuumattua, että ehkä en tartte tuota toista stratoa joten se sai lähteä. Hendrix kaula sekä american special runko jäivät. Sittemmin piti vielä mikit vaihtaa enempi "Hendrixmäisiin" ja tilasin Fenkun 69 custom mikit jotka menivät texas speciaalien tilalle. Kokonaisuus oli valmis!
 
Tänä vuonna sain päähäni, että enpä taida enää digata tuosta Hendrix kaulasta niin paljoa joten hommasin torilta Squierin 70's lapaisen vaahterakaulan (aika samanlailla rakennettu kuin Henkka kaula, mutta lapa oikeinpäin) ja nyt voin sanoa, että stratoni on minulle täydellinen. Squier logo lavassa ei haittaa yhtään, mutta olisin tietty hankkinut Fenderin kaulan jos olisin rikas. Tämä Squierin kaula ei häviä kyllä yhtään mexico Hendrix kaulan rakenteelle.
 
Että näin Fenderin stratosta tuli palastrato :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=244075