Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Kilpailut
Aihe:Sooloskaba 508 äänestys
Aika:07.03.2021 14:44
tjj2000 - Synamaista progea, soundi toimii yllättävän hyvin tähän taustaan, joku ihme Weather Report takautuma ja 70-luku tulee mieleen vaikkakin jotkut sävelkulut eivät täysin vastaa taustan harmonian henkeä, toki eivät ole sinällään vääriä ääniä.
Hieman hankala sanoin selittää tätä, lienee siis enempi kuulijan korvassa miten asian kokee, "Sweet home Alabama" kitarasoolossa on vähän vastaava tilanne eli soitetaan tavallaan eri laatikosta vaikka äänet sopivatkin harmoniaan, tämäkin kuulijasta kiinni.
 
Vesa423 - Hyvin jaksoteltua soittoa, hyviä bendeja, melodiakulut taustan mukaisia, ehkä jotenkin soivampi/laulavampi soundi voisi olla paree mutta hyvin tämäkin toimii, soundit ovat tietty aina makuasioita ja mielikuva siitä mikä mihinkin sopii tai miten tausta inspiroi soundin valinnassa, se on kaikilla omansa, hyvä niin.
 
Safaweb - No nyt on makkarikitarointia livena sanan varsinaisessa merkityksessä koska ilmiselvästi soitto on suoritettu makuuhuoneessa...toimivaa soittoa ja soundia ja varmaan melko spontaanisti lähestyen joten kokonaisuus ei ole aivan ehyt, hyvä ja kiinnostava liveveto kuitenkin.
 
rautapieru - Mun korvaan tässä vedossa ollaan lähimpänä taustan henkistä melodiankuljetusta, myöskin paljon hyviä lickeja, rytmiikan paikoin melko vapaa toteutus ja pyrähdyksenomaiset juoksutukset tuovat tiettyä hajanaisuutta mutta kokonaisuus menee kuitenkin reilusti plussan puolelle, toimiva soundi myös.
 
rautapieru 2p
Safaweb 2p plussat videosta ++
Vesa423 1p
tjj2000 1p
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=244035