Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jeltz
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:High-end rumpukamat
Aika:11.02.2021 20:09   (muokattu 11.02.2021 20:11)
Epämuusikon mysteerisymbaalista olisi mielenkiintoista kuulla lisääkin mietteitä, jos tohdit avata vähän pidemmälle. Onko kyseessä vanha K, Spizzichino, vai jotakin aivan muuta? Minkälaiset pohdinnat ajoivat ostopäätökseen, miksi se ei ole suosikkipelti (ja mikä sitten on!), ja tuntuuko että arvokkuus rajoittaa käyttömahdollisuuksia?
 
Itselläni on laadukkaita ja ei ihan halvimman pään soittimia, mutta ei oikeastaan mitään huippukallista, kun nyt aihetta vähän puntaroi. Lisäksi olen suurimman osan kamoista ostanut käytettyinä, mikä on toki mahdollistanut tosi hyvien vempaimien hankinnan kohtuurahaan. Funchin symbaalit ei ole ihan ilmaisia, mutta samoissa hinnoissa nyt pyörii tehdastekoisetkin lippulaivasarjat. Sonorin Designerit on olleet aikanaan melkoisen kalliita, mutta käytettyinä ei sen kummemman hintaisia kuin muutkaan huippusetit.
 
Harrastelijana on siinä määrin kiitollisessa tilanteessa että rahansa voi laittaa sellaisiin vehkeisiin jotka tavalla tai toisella houkuttelevat, eikä tarvitse miettiä "järkevyyttä" tai takaisinmaksuaikoja, jos ei huvita. Varmaankin suhtautuminen voisi olla erilaista jos olisi kyse työvälineistä. Jotkuthan toki myös harrastavat niin että vain kallein mahdollinen kelpaa, tai vaihtoehtoisesti niin että mahdollisimman pieni rahankäyttö on itseisarvoinen tärkeää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=243910