Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:PIM
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Squier Affinity Strato tallapäivitys
Aika:06.01.2021 14:48   (muokattu 06.01.2021 14:52)
Stray: Mulla ois tuossa tollainen affinity strato projekti. Tarkoituksena maalata body uusiksi, muuttaa mikitys HSS -- HH, päivittää satula ja virittimet.
Osaako joku sanoa mistä löytäisin mahdollisimman suoraan istuvan satulan. Haluaisin kiinteän tallan, mut ainakaan vielä en ole sellaista löytänyt mikä peittäisi tremoloblokin reikää. Saahan sen blokillisenkin jäykäksi jousilla ja olisi varmasti helpompi. Kieliväli tässä taisi olla 10.5. Mulla on yks ylimääräinen wilkinsonin talla, mut siinä kieliväli 10.8.
Joten jos jollain on tietoa mistä löytyisi sellainen korvaava talla ettei tarvis kauheasti runkoa murjoa niin olisin kiitollinen.

 
Pysyykö porakone yhtään kädessä? Onnistuuko peltilevyn leikkaus? Jos onnistuu niin kiinteän tallan stratoon tekee helposti joutumatta tekemään minkäälaisia muutoksia itse kitaraan eli on koska vaan palautettavissa perusasetuksiin.
 
Eli tekaset eka pellistä takalevyn korvikkeen eli muovista takalevyä sapluunana käyttäen merkkaat kiinnitysreikien paikat saman kokoiseen peltilevyyn ja pulttaat tallan blokin ylöalaisin peltilevyyn kiinni siihen kohtaa missä tallan bloki normaalisti on, ja tallan ruuvaat normaalisti kiinni kitaraan. Kielille vielä reiät blokin läpi peltilevyyn niin, että kun olet ruuvannut peltilevyn blokineen kitaran pohjaan kiinni, saat pujotettua kielet telecaster tyyliin pohjasta sisään ja tallan reikien kautta normaalisti tallapalan yli kohti kaulaa ja virityskoneistoja.
 
https://scontent-hel3-1.xx.fbcdn.ne … 59533222f3da53206875878&oe=6019ADCE
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=243699