Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Onko muusikolla oikeasti ystäviä
Aika:16.12.2020 13:49
Tunnustaudun erakoksi, varsinaisia ystäviä ei ole enkä niitä kaipaa. Oma valinta, kun teki vuosikausia työtä missä oli erikokoisten ihmisjoukkojen kanssa tekemisissä, usein meluisissa ja savuisissa kapakoissa 22-03.30 useita iltoja viikossa tai reissaamassa jossain ristiin rastiin Suomea niin vapailla oli/on mieluusti perheen parissa, kesäisin mökillä. Kapakkaan, pubeihin saati risteilylle en lähde aikaani haaskaamaan asiakkaan ominaisuudessa, kännisiä turakaisia ei jaksa yhtään, kiintiö on täyttynyt aikaa sitten.
 
Tuurauskeikkoja kaipaan, sanonta muusikkoa ymmärtää vain toinen muusikko pitää hyvin paikkansa. Pari vakibandia on missä tein tuurauksia harvakseltaan ja toivon mukaan pääsen vielä tekemään kunhan tämä pandemia saadaan kuriin.
 
Vanhoja bandikavereita vuosien takaa näkee todella harvoin face to face, pääosin ollaan joko somessa tai höpistään puhelimessa etäisyyksistä johtuen. Eipä niitä montaa ole säilynyt sillä tasolla että voisi puhua ystävyydestä, hyviä kavereita joiden kanssa vaihtaa kuulumisia on muutama.
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=243559