Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:nightbird
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Mackie HR624 hurina
Aika:08.12.2020 20:23
Matias.: Meillä oli vastaava vika Mackien 15 Thumpissa ja vahvistinelementti oli viallinen. Tai siinä oli todennäköisesti katkos jossakin. Heiluttelemalla takana olevia liitäntöjä toimi aina vähän aikaa. Meni onneksi takuuseen kun oli uudehko kaiutin. Kiitokset tästä ST Pauls soundille joka antoi uuden kaiuttimen rikkinäisen tilalle kun vähän useamman kerran kyseltiin ja keikkakin painoi päälle. Maahantuoja ei suhtautunut ST Paulin kautta korjattavaksi lähetettyyn takuukorjaukseen millään tavalla 6 viikkoon. Tuo maahantuojan suhtautuminen teki sen että nuo Thumpit on sitten ensimmäiset ja viimeiset Mackiet täällä.....
 
Täällä torilla on ollut joitakin Mackien kaiuttimia myytävänä joista vahvistinosa on poistettu eli passivoitu. Ei siis ollut meillä mitenkäään ainoa maanantaikappale tällä merkillä....?

 
Mainitsemasi 6 viikkoa on suhteellista, jos vaikka ei ole sillä hetkellä ollut varastoa josta vaihtaa uuteen ennenkuin uutta erää saapuu ?
Tai sitten varaosana AMP modulin saaminen Kiinan tehtaalta ottanut aikaa?
Oletettavasti kun on kerran Mackien halvimman pään malli niin ei noita vahvistimia lähdetä komponentti-tasolla luultavasti kauheasti nysväämään vaan uutta tilalle.
Se että joku on niitä muuttanut passiiveiksi johtuu varmaan ihan siitä ettei tuon hintaisia hirveästi lähdetä rahalla korjauttamaan.
Minä en ainakaan tuon perusteella noin jyrkkiä päätelmiä tai kielteisiä päätöksiä tekisi.
Halvalla saa myös halvan ja mallin joka ei kyllä kilpaile saman merkin hinnakkaampien kanssa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=243512