Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:tabulatuurit
Aika:22.11.2020 01:12   (muokattu 22.11.2020 13:18)
nightbird: Tässä ketjussa ilmenee koko Mnetin kulttuurinen ongelma. Sinänsä tietämättömän kysyjän kustannuksella ilkkuu joukko jäseniä jotka kokevat olevansa kaikkitietävinä "ammattikunnan" edustajina ja ehkä noviisin ( kuka tietää, ehkä kysyjä onkin tätä samaa onnetonta ammattikuntaa puurtaja tavan tallaaja) intoa yleensäkään osallistua tähän toimintaan latistavina heti ojentamassa.
Mutta onhan se aivan hillitön ajatus Reijo Taipale laulamassa tabulatuureista, toki huumori on vaikea laji. Sitäpaitsi tarkkaan ottaen tabulatuurit eivät kuulu tanssimusaan, ehkä siksi niitä on melko vaikea löytää tältä palstalta.
 
Minä ainakin häpeäisin.
Myötähäpeää koen lähinnä topicissa jossa palstan vanhat hörhöt keksivät hassuja nimiä bandeille, tämä jos mikä kertoo palstan tasosta, varsinainen "apukerho".
 
Oletteko oikeasti noin saatanan kateellisia toisillenne ? Tanssimusiikin palsta, minkä tanssimusiikin, kyyryletkajenkanko?
Juu ei, kyllä kateuden kohteet ovat jossain aivan muualla, tai oikeastaan en kadehdi vaan ihailen vilpittömästi nuoren polven muusikoita jotka ovat valovuoden edellä meistä vanhoista turakaisista. On ollut ilo päästä heidän kanssaan joskus jopa keikoille.
 
Onneksi pääsuuntautumiseni on enemmän Rock niin ehkä minulla on vielä mahdollisuuksia ?
Rock on rajaton riemu, sitä on kiva soittaa, jos osaa, eikö vaan. Itse soittelen joka päivä hirmuisia sooloja särösoundeilla koska sehän se vasta on kivaa.
 
Btw tosikot ovat mukava lisä palstalla kuin palstalla, pidä tuo.
 
EDIT https://www.youtube.com/watch?v=8tPWa8G0bJ4 Tuostahan tuon toisen opettelee helposti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=243340