Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mad Professor kohina
Aika:18.11.2020 09:31
slun: Moro
 
Kiitookset kommentoijille ja pahoittelut vajavaisista tiedoista. Eli Mad Professor RT21 Old School compo. Ääni on enemmän kohinaa kuin surinaa. Laite piti saman kohinan toisessa kiinteistössä ja lähellä ei ollut mitään häiriötä aiheuttavia sähkövimpaimia.
 
Sainkin jo laitteen valmistajalta vinkkiä aiheeseen ja tässä vaiheessa on hyvää mainita valmistajan nopea ja asiallinen reagointi tiedusteluihin. ja laitteen kaikki putket ovat vaihdossa. Katsotaan miten muuttuu operaation jälkeen.

 
Mulla aiheutti ylimääräisiä kohinoita Fenkun SS22 combossa heikkolaatuinen jousikaiun driveri. Vahvistinverstas Vierula laittoi pelin iskuun viime kesänä, edullisesti ja nopeasti (oli vielä kesälomakausikin). Eli lämmin suositus myös osaavalle vahvistinhuoltajalle.
 
Samalla kun kone tsekattiin, niin Groove Tubesin kiinalaisten röörien tilalle tuli aitoa NOS-kamaa eli Brimar 12AT7, sekä jousikaiulle että etuasteelle. Halusin vähentää etuasteen säröytymistä ja nyt etuaste yhdessä aikaisemmin päätteeseen laitettujen RCA "black plate" 6V6 NOS-putkien kanssa tuottaakin mahtavan clean-soundin. Sen päälle on helppo rakennella erinäisin pedaalein sopivia särö- yms. soundeja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=243383