Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:morfin_mafer
Alue:Elektroninen ja elektroakustinen musiikki
Aihe:Konemusiikkidemoja Digital Beat Music labelille
Aika:02.11.2020 01:22   (muokattu 02.11.2020 01:29)
Digital Beat: Enää kokoelma-albumit ovat järkeviä tässä genressä kun yhden artistin tuotantomäärä on kovin rajallinen.
Nykyään jakaminen ja valinnainen maksu voi olla paras tapa levittää musaa netissä. Ainakin bandcampissa on pay what you want ominaisuus.

 
Juu mahdollismman isot pitkäsoittolevyt tekee rahaa paremmin varsinkin jos niissä on yli 20 biisiä ja tietkin silloin kun joku ostaa kokolevyn niin kyllä siitä rojalteja kertyy esim. joku 10 €.
 
Se vaan, että markkinointi voi maksaa ennemän mitä saa tuloja. Esim. Technolssissa maksaa yden DJ-miksauksen postaminen niiden Youttube-kanvalle 50 taallaa ja non-name DJ saa sillä maksulla vain muutamaksi kuukaudeksi n. 2000 mainosklikkasuta joka kk ja sitten sinut unohdetaan ja ulmited postaustili maksaa 99 taalaa per kk joten pitäs pikkusen lävyttää, että voi tehdä niin paljon DJ-miksauksia sinne, että saa tarpeeksi mainosklikkauksia omille teoksille joka kk, että pääsis ees voitolle. Technolsia nyt käyttä kakki maailman starat ja ne saa siellä aina miljoonia katselukertoja ja jos soittavat vain omia teoksia niin miljoonalla katselukerralla saa aika paljon mainosklikkauksia, joten heille ks. palvelun käyttö tuottaa mahdollisesti mukavasti rahaa. Jokaiksen biisin kohdallahan Youtube näyttää mainoksen.
 
PS: Jos Spotifyllä haluaa oikeasti rikastua konemusiikiilla pitää olla The Prodigy jolla on 300k streemiä per päivä eikä mitään satunnais piikkejä. Vaikka olisi kuinka kuuluisa kuten Dubfire niin ei sillä ole kuin joku 70k streemiä per päivä ja UMEK:illä on niitä mustaakseni vielä enemmän. 70k streemiä ei tee kuin ehkä 7x50 € rahaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=7&t=242980