Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sebu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Soittimien ostaminen Ebayssä yksityishenkilöiltä
Aika:03.10.2020 23:02
abassimo: Maksa Paypalilla. Ne suojaa ostajaa aika hyvin. Suuremmat mahollisuudet Suomessa saada tyhjä laukku ja ettei koskaan saa rahojaan takaisin tilisiirto kaupoissa. Ja jos myyjällä on useita kauppoja takana, sekä pelkkää positiivista palautetta, niin tuskin sua alkaa kusettamaan kaupoissa.
 
Positiivinen palaute ja paypal suoja ovat hyvä turva. Lisäksi, kun paketti tulee, tee video siitä, kun avaat sen ja kuinka testaat esim. kitarassa sähköt tms. Siis yhtä ja samaa videota ilman poikki laittamista. Eipähän tartte väitellä siitä, että se oli lähtiessä kunnossa ja sinä olisit hajottanut jotain. Kerran piti vääntään reverb.com kaupan yhteydessä, mutta päästiin sopuun. Tämän jälkeen oon aina tehny videon.
 
Kannattaa pyytää tracking numero etukäteen ja kysyä, onko kuriiri vai perusposti vai mikä? Kuriirien kanssa voi olla joustavampaa muuttaa sitten paketin ollessa lähempänä kotimaata toimituspaikaksi työpaikka. Alihankkijat Suomessa kuskaa tyyliin 10-16 välillä ja hankalaksi menee päivystäminen kotona. Jos jaksaa selvittää paikallisen alihankkijan, niin voi olla joskus helpompaa sopia ja hakea terminaalista. Joskus tämä ei ole mahdollista, joskus on. Niin joo... pyydä kirjoittamaan sun puhelinnumero siihen laatikon kylkeen kans, ihan vaan just in case.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=243110