Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gary Enfield
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Mitä koet musiikkia kuunnellessasi?
Aika:21.09.2020 10:55   (muokattu 21.09.2020 10:56)
megatherium: Kuinka musiikki vaikuttaa teihin? Minusta tippa silmässä vaikutuksen kokeminen musiikista on pelkästään sentimentaalista kun todella "jumalallinen" kokemus musiikissa ilmenee valtaisan valon ja rakkauden atmosfäärin ottaessa kehon ja tajunnan kokonaan valtoihinsa niin ettei tajua edes kuuntelevansa mitään musiikkia vaan se on transformoitunut valtaisaksi hengenpaloksi.
 
Olen kokenut syvän transsitilan Mozartin pianokonserton ja viulukonserton hitaasta osasta jolloin koin luultavasti saman minkä säveltäjä on kokenut teostaan luodessaan musiikin muuttuessa siksi hehkuvan poltteiseksi tunnetilaksi joka on ollut luomisprosessissa teoksen lähtökohtana hikikarpaloiden valuessa pitkin kylmän kehon rintamusta, nivusataipeiden valtimoiden sykkiessä kiivaasti ja valtaisan valohehkuisen pallomaisen ilmiön väikkyessä tajunnassani.

 
Enpä paljoa mitään, väärin kumminin kun viimeks tuli tippa linssiin kun vaimo näytti tuon Norjan Angelinan laulamassa jotain. Ei sykkiny nivusissa, mutta liikutti sentimentaalisesti lujasti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=243039