Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mutatasku
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Vanhus ja rummut
Aika:11.09.2020 11:31
Terve vaan kaikille!
 
Näitä hankintaketjuja on pilvin pimein, mutta tässä taas yksi.
Olen 25 vuotta ollut hankkimassa rumpuja, joten nyt olisi aika saada homma hoidettua. Nyt ikää siis 48 vuotta. Nuorena tuli jonkin verran naputeltua tuttavapiirissä olevilla kamoilla, mutta tämän päivän värkeistä ei ole käytännön tietämystä. Aiheeseen liittyviä sivustoja olen kyllä lukenut ahkerasti viimeisen vuoden aikana.
Musiikkilajina rock/heavy/rautalanka.
 
Käytettyjen hankinta ei ole itselleni paras vaihtoehto, koska täältä Lapin sivukylillä tarjonta on olematonta eikä ole tietämystä mitä mistäkin kannattaa maksaa.
Budjetti on tosi pieni, koska ei ole mitään varmuutta kuinka puolikuntoinen olka-, ja kyynärpää kestää.
 
Kätevintä olisi jos koko perussetin saisi tilattua pihaan. Siis sellainen paketti jossa on 2xtomi, lattiatomi, virveli, pilipali-pellit, telineet, jakkara, polkimet ym. jotta pääsisi alkuun.
Ajatus olisi tilata samalla kertaa paremmat yläkalvot ja jättää alkuperäiset hätävaraksi. Mikäli kädet kestää ja harrastus etenee niin sitten hankkisi paremmat pellit. Myöhemmin kenties sitten koko setin vaihto jos jano kasvaa riittävästi.
Tiedän että tämä on monen mielestä ns. väärä tie, mutta tie kuitenkin.
 
Thomannilla on verkkokaupassa aika kattava valikoima, joten tässä olisi linkki 400-600 euron setteihin. Mitä näistä tai jotain muuta voisi pitää kelvollisena hankintana?
 
https://www.thomann.de/fi/kokonaise … irst=20&feature-45752-last=22&ls=25
 
Keskustelua, ohjeita, ehdotuksia ja vinkkejä!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=242983