Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sepisti
Alue:Livetoiminta
Aihe:RCF Art310a Mk??
Aika:10.09.2020 16:38
Olen tehnyt muutaman keikan bändissä, jossa oli nuo 410 Operat ja vaikutelma oli, että soundillisesti mentiin aikalailla Rcf 310:n maisemissa. Uudessa Opera 10:ssä on speksien mukaan selkeästi enemmän poweria vanhoihin verrattuna ja se lienee syy miksi niissä oli heti parempi fiilis. Ei tarvi mennä niin äärirajoilla. Ja varmasti uusien dsp on myös kehittyneempi.
 
Samulille ehdotin tätä Opera 10:ä tosiaan siksi, että jos meinaa hankkia toisen parin kokonaan, niin samassa hintaluokassa mennään. Tuon 310 mk4:n pariksi hankkisin itsekin toisen samanlaisen komootin.
 
Mikäli tuolla käytettyjen RCF:ien maailmassa meinaa pysytellä, yksi varteen otettava vaihtoehto voisi olla 710A. Niissä olisi potkua hieman enemmän ja voisin kuvitella niiden pärjäävän paremmin vertailussa Opera 10:lle.
 
Itse siirryin vuosi sitten Yamahan leiriin ja siellä olisi tavoite pysytellä seuraavat kymmenen vuotta. Saas nähdä miten nämä tietotekniikkaa sisältävät DZR-pöntöt kestävät kulutusta ja aikaa. Vanhat RCF:t palvelivat tosiaan sen kymmenen vuotta nekin.
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=242946