Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pauli Lappalainen
Alue:Livetoiminta
Aihe:Koskettimien kytkentä mikseriin
Aika:02.08.2020 19:50   (muokattu 02.08.2020 19:51)
musamies: Tuntuu kummalta laittaa monoksi jos on ensin lähtöpäässä nähty aika paljon vaivaa stereoksi tekemisessä. Netissä on jos jonkinmoisia videoita vaikka pianon mikityksestä. Eron kuulee vaikka tästä puhelimesta.
 
Mikserissä näkyy helposti kun stereokanavilla tapahtuu erilaisia juttuja.
 
Joku voi tuumia, että eihän jossain perusrokkaamisessa ole väliä... ennen oli kosketinsaundeihin nähty vaivaa ja siihen nähden pieni vaiva laittaa kaksi piuhaa.
 
Veikkaan, että jatkossa tehdään jotain entistä monimutkaisisempia tilajuttuja vähän kuin toisessa ketjussa vinoilin 8d tekniikasta. Takuulla tulee lisää tilatoimintoja.
 
Joku ihan perus pop DX7 ja pad yhdistelmäsaundi paljon makeampi stereona. Tällaisilla saa vähän kuin isomman kuuloista.
 
Viimeksi koeponnistin yhdessä biisissä itse rakentelemani teatteriurkusaundin kun ei oikein toimivia Hammond saundeja ollut, eikö ollut ihan huono. Saundin rakentamiseen kuuluu rakentaa myös tilan tuntua.

 
Tuohan riippuu ihan siitä mitä ollaan tekemässä; liveä, levyä, teatteria, elokuvaa, radiota....
 
Lähtökohtaisesti jos pitää miettiä jollain klubikeikalla, jätänkö pois jonkun stemmalaulumikin vai stereoinstrumentin, niin kyllä siinä lähtee melko usein se instrumentin toinen kanava jos kerran kanavista tulee pula. Silloin kun on yleensä jo karsittu kaikki muu minimiin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=242720