Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jhlamm
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:"Pala"whatever - pohdintaa & spekulointia
Aika:02.08.2020 03:05
Itsellä on paloista kasattu Jackson sekä rakentelun alla telecaster paloista. Näin heti lonkalta sanoisin, että raha ei ikinä vastaa sitä mikä on soittimen käyttöarvo. Toki tämä vaihtelee, mutta usein kyhätessä on tehty se oma juttu ja siihen pätee sama kun customeihinkin eli ei ehkä iske samalla tavalla muihin ja se pitäisi muistaa.
 
Ymmärrän, että moni haluaa nähdä oman työaikansa arvokkaana, mutta käytännössä palacasteria kasatessa tuo työ on jotenkin verrattavissa omasta mielestä kielten vaihtoon eli ei se oikeasti hintaa nosta osiensa yläpuolelle vaikka niitä kuinka huolella ja rakkaudella valikoisi ja kiinnittäisi.
 
Silti palapelien arvostus on itsellä kyllä tällä hetkellä pop. Nämä kannattaa kuitenkin tehdä itselle eikä pohtia sitä myynthintaa. Jos sitä pohtii, niin ollaan jo tuotantopuolella eikä se kuulu palacasterien olemukseen.
 
Usein osilla kannattaa lähteä myymään, jos vaan aikaa ja vaivaa on valmis näkemään. Ainakin jos on jotain parempaa mikkiä tai muuta kiinni. Mä en näkis näissä niinkään tuskaa rahan kanssa, koska mun mielestä kasailu on aina omiin tarpeisiin ja sen mukaan pitäisi siihen suhtautua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=242736