Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fcpr
Alue:Bassot
Aihe:Basson mikki kolisee (MM Sterling)
Aika:20.06.2020 12:56
GPBB: Kiitoksia tervetulotoivotuksista!
 
Löysäsin kielet ja kurkkasin mikkiin; vastinkappale (onkohan sitten ne magneetit?) oli irronnut liimauksistaan. Mikissä näkyi vain hartsin värinen liimaus, ja vastakappale käytännössä irrallaan. Toki lyhyt johto kulki näiden välillä. Vastakappale joka on ohuehko levy magneeteilla, pääsee hahlossaan liikkumaan ja näin kolisee
 
Nyt sitten mietin jatkoa. Eli jos liimaa itse, onko ihan helppo homma? Toisaalta takuut taitaa siinä mennä.. Kivaa bassoa en millään haluaisi moisen vuoksi palauttaa tai paremminkin vaihtaa. Noh, soittelen Thomannille ja kyselen.
 
Toinen juttu mitä mietin tuon kohdalla on, että lavan ja kaulan välillä on pienoinen lovi. Ei kolhu, mutta olisikohan valmistuksessa käynyt joku pieni viba. Syvyyttä milli-kaksi,sellainen että sen huomaa sormilla, katsoen myös jos saa taustalle kontrastin. Ja siitä tuli mieleen aiemmin että näinköhän se on kertaalleen palautettu. Nimittäin se oli jotenkin huonossa kunnossa se suojapleksin päällysmuovi.
 
Tässä kun kirjoitti, niin kai se vaihto taitaa olla järkevin. Ehkä. Mutkun on niin kiva soittaa ja kuukausi siihen vaihtoon taitaa vähintäänkin mennä.

 
Ennen toimenpiteitä tuo tosiaan kannattaa dokumentoida t-kaupan suuntaan. Jos palautus/ vaihto ei houkuta, niin vähintäänkin hinnanalennusta on paikallaan.
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=242520