Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:GPBB
Alue:Bassot
Aihe:Basson mikki kolisee (MM Sterling)
Aika:19.06.2020 23:05
Hyvää juhannusta vaan!
 
Huomasin tuossa soitellessa(testatessa uutta kaveria) tai oikeammin laittaessa bassoa takaisin koteloonsa, sen kolisevan. Tarkastin patterin - ei, sen jälkeen elektroniikan takaa - kaikki kunnossa ja piuhat nätisti kiinni. Paikansi kolinan tarkemmin mikkiin. Mikkinä humbucker with ceramic magnets. Basso siis MM sterling, ja palautusoikeuskin toki yhä olemassa.
 
Kolina kuulostaa siltä, kuin mikin sisällä olisi mutteri irrallaan, tai jokin selkeästi painavampi. Minusta säädöt toimii, basso peittää, kiva soittaa yms. Turhan kallis vaan jos onkin maanantaikappale. Vai oiskohan siellä timangi jonka joku piilottanut sinne, hehjeh?
 
Onko kellään kokemusta? Kuin myös siitä miten kannattaisi edetä. Tompalta ostettu pitkän, pitkän harkinnan jälkeen, palautusoikeutta toki jäljellä, samoin tietysti takuuta. Onko Tompalta mitään luottokorjaajia /tsekkaajia Suomessa? Vai onko vaihtorumba (etukäteen huoh!) ainoa vaihtoehto? Miten toimisitte? Sähköpostilla toki selviää paljon mutta kokemuksia, ja toisaalta onkohan tuo vakavaa?
 
Vastauksista syvästi kiittäen!
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=242520