Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sellisti
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Lizzy Borden
Aika:17.05.2020 01:40
Ketjulla on ikää melkoisesti, mutta kun se on niin lyhyt niin jatkan mieluummin tänne kuin aloitan uuden.
 
Itse löysin tämän bändin vasta nyt! Muistan kyllä kun nuorempana poikana kävin useasti paikallisessa divarissa penkomassa levyhyllyjä, siellä sattui kerran vastaan Lizzy Bordenin Murderess Metal Road Show -tuplalivevinyyli. Monesti sitä katselin, mutta ehkäpä bändin aika rajunnäköinen imago oli sitten syynä etten sitä lopulta ostanut. Oletin kai musan olevan liian rankkaa omaan makuuni. Enkä bändiin sitten myöhemminkään tullut tutustuneeksi, kun ei se juuri tainnut soida missään radiossa tms.
 
Kunnes tuossa muutama viikko sitten jostain syystä muistui mieleen että tämänniminen bändikin oli olemassa, ja on näemmä edelleen - viimeisin albumi on ilmestynyt toissavuonna. Niihin 2000-luvun albumeihin en ole vielä juurikaan tutustunut mutta ekaa neljää on tullut Spotifysta kuunneltua viime aikoina, ja olen kyllä tykästynyt bändiin! Visual Lies ja Master of Disguise kolahtivat aluksi eniten, mutta juuri nyt kolisee kyllä kovasti kahden ekan levyn rankempi meno. Toimiva sekoitus Iron Maidenia, Judas Priestia, Queensr˙chea ja jotain vanhempaa Helloweenia. Ja laulajan äänikin on omalaatuinen yhdistelmä em. bändien vokalisteja.
 
Hauskaa löytää vielä tässä iässä "uutta" vanhaa kuunneltavaa tässä genressä. :) Kuunteleekos tätä kukaan muu enää vuonna 2020?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=84755