Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:DM
Alue:Media ja viihde
Aihe:National Football League (NFL)
Aika:25.04.2020 18:07   (muokattu 25.04.2020 18:08)
Mr T: Gronk tekee comebackin Tampan riveissä. Toivottavasti kaveri on ehjänä. Mutta kyllä Gronk ja Brady on ollut semmoinen parivaljakko, että kelpaisi katsella jatkossakin.
 
https://yle.fi/urheilu/3-11316765
 
Olen yrittänyt katsella Gronkin eri highlight videoita, jotta löytäisin taas sen pätkän, jossa puolustaja roikkuu Gronkin jalasta molemmin käsin mutta Gronk vaan painaa eteenpäin. Vielä on jäänyt löytämättä uudestaan.

 
Mahtava uutinen. Tietysti hieman arvoitus, että missä kunnossa Gronk on tällä hetkellä, mutta toisaalta aikaa on treenailla myös. TB12 ei vissiin ole ihan tuosta vain Tampan systeemiin uponnut ja varmasti aika paljon joutuu kumpikin osapuoli kompromisseja tekemään, että olisivat tyytyväisiä ja homma lähtisi urilleen. RG87 taas tuo sitten Bradylle varmasti helpotusta ja apua, mahdollisesti paljonkin.
 
Gronkin poissa ollessa, nousi viime kaudella 49rsin George Kittle otsikoihin samankaltaisten periksiantamattomien pelien myötä. Miestä olisi ehkä tiimi voinut hyödyntää lopulta ihan vähän vielä enemmänkin, mutta so not. Aivan Gronkin tasolla ei vielä kokonaisuudessaan peli ole, mutta onhan nuo otteet sellaisia, joista NFL:ssa maksetaan ihan mielellään.
 
Draft-viikko menossa. Eagles aiheutti kohua draftaamalla kakkoskierroksella QB:n, joka ilmeisimmin olisi vähän enemmän dual threat -tyyppinen ratkaisu. Mielestäni ihan hyvä idea sinänsä, koska Wentz on hieman ehkä kenties loukkaantumisherkkä. Rosemanin kommentit siitä, että joukkue haluaa kehittää pelinrakentajia ja olla QB-tehdas, olivat aika mielenkiintoisia. Toki hieno homma, mutta keskitytäänkö voittamaan Lombardi ensi kaudella ja yritetään saada sinne hyökkäyksen kärkeen vähän vaihtoehtoja ja mielellään myös varamiehiä. Ykköskierroksella draftattiin tosin Jalen Reagor (WR), josta en tiedä mitään - combinessa ihan ok tulokset, jotka tosin eivät vielä kerro juuri todellisuudesta kentällä ja nimenomaan NFL-tasolla.
 
Packersin draft taas ei ihan mennyt ilmeisimmin putkeen ja somessa on surunvalittelunsa Rodgersille esittänyt useampikin. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=242027