Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:custom sound colt 100k
Aika:08.02.2020 07:58
Moi.
 
Kefiiri: No juu punainen se tehosteväri varmaan olikin eikä oranssi.
 
(Netti)kuva toki valehtelee enemmän kuin 1000(0) sanaa, mutta hyvin vahvasti oranssiinkin päin on varsin useassa nettikuvassa nuo kontrastiraidat, joten en pidä lainkaan mahdottomana ettetkö muistaisi ihan oikein.
 

 
Kefiiri: Cub 10 ja Cub 30 lienevät olleet käpistelemäni mallit. Ei niihin ihan jatkuvasti törmää, mutta parin vuoden sisään muistelisin nuo nähneeni. Varsin kompaktin oloisia vehkeitä.
 
Noi varmaankin olivat Suomessa ne suosituimmat.
Hämärästi muistelen joskus 60W bassocombon nähneeni, mutta satavarma en ole oliko Custom Sound vai joku muu aikalaisistaan.
 
Tuossa omaa vahvariani tutkiskellessa huomasin tehtaan jäljiltä painetut Z, N, D ja FI hyväksynnät, eli ainakin jossain vaiheessa noilla oli mitä luultavimmin ihkaoikea maahantuojatahokin, tai ainakin tuotiin runsaammin.
 
Noista kirpparivahvareista sen verran että itsellä bongatut ovat olleet lähinnä, Harley Benton, Gorilla ja aloittelijasetistä pilkottua osastoa, ja viidenkympin "huonommalla" puolella joten ovat usein pysyneet pitkään tarjolla ;).
 

 
Kefiiri: Noinkin sympaattisilla ja helposti korvattavilla mikropiireillä toteutettu kytkentä on jo melkein erilliskomponentti-osastoa ainakin psykologisesti :)
 
Totta toki tuokin :).
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=241737