Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:simoks
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Pearlin laatu?
Aika:19.08.2019 22:26
Kysyn nyt ihan yleisesti onko Pearlin laatu ollut laskumäessä viimeaikoina, nyt viime vuotena ryhdistäytynyt rumpalina ja setissä herättänyt ihmetyksiä esim Export tomien ja "paremman" Maple customsin" lugien toiminta- nuo siis tomit kaikki ja vanha virvelikin joka oli aivan paska joka jo myyty - lugit löystyvät ihan normi soitossa itekseen ja saa olla vähän väliä kiristämässä ja vire jo tunnin soiton jälkeen ihan päin persettä = ei mitään ideaa edes virittää kun nuo lugit antavat periksi kuitenkin?
 
Kuitenkin ludarin acrolite virveli - joka tietysti on paljon parempaa laatua ainakin soinnillisesti ja hinnaltaan virveli pysyy vireessä vaikka kantti-iskua välillä lyökin aika raakalla kädellä?
 
Alottelin joskus vuonna 2003 rumpujen soiton ja silloinkin oli Exportin setti alla useita vuosia enkä ikinä muista vastaavaa. Onhan nuo paskat tietty kiinassa tehty mutta silti.
 
Sama homma 800-sarjan haikkatelineessä se keskitappi joka ohjaa pedaalin kautta ylempää haitsua löystyy kokoajan ja jo puolentunnin soiton jälkeen joutuu kiristämään erikseen käsin ettei koko haitsu putoa "pois" kontrollista ja pysy täysin suljettuna.
 
Tää ei ollut mikään provokirjoitus vaan ihan yleistä ihmettelyä onko muilla samoja kokemuksia..
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=240731