Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-Q-
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Tonefest Helsinki 9.2.2019
Aika:30.01.2019 15:59
Laulava Kylätohtori: Taitaa kävijöitä kuitenkin olla sen verran vähän (varsinkin, jos tapahtuma menee maksulliseksi), ettei niillä lipputuloilla kovin isoja areenoita vuokrata.Uskoisin, että näin olisi jo tehty, mikäli se olisi mahdollista.
 
Meinaatko että järjestäjä saa nyt tilan ilmaiseksi käyttöönsä koska pääsymaksua ei peritä? Tuskin, eiköhän hinta ole ihan hinnaston mukaan. Vai voiko tämä olla kaupungin tukema "kulttuuritapahtuma" joka on kaikille avoin niin täyttyy jotkut pykälät ettei vuokraa peritä? Vaikea uskoa kun näytteilleasettajat on kuitenkin voittoa tavoittelevia yrityksiä.
 
Yleensä näytteilleasettajat maksaa kynnysrahan joka esim messukeskuksessa on helposti tuhansia kun joka pöydällä ja töpselillä on hinta. Motiivi tietysti on että tämä markkinointiin käytetty raha tulee aikaa myöden takaisin myyntinä, ihan niinkuin kaikessa muussakin mainonnassa. En tiedä yleisesi messujen järjestäjien ansaintalogiikkaa, riittääkö ehkä naytteilleasettajien maksamat summat kattaman paikan vuokran ja järjestäjä tienaa sitten lippumyynnillä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=239567