Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hollmi-5
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Neil Peart
Aika:06.01.2019 11:51
Artturi: Ajattelin, kun kuulin, että legenda on pannut kapulat pussiin lopullisesti avata ketjun herralle. (Ei löytynyt haulla!) Mielipiteitä, muistoja ja sellaisia olis kiva kuulla. Modern Drummerin Best Drummer taisi olla kuitenkin ihan saatanan monta vuotta!!
 
En ole itse rumpali! Onni oli nähdä Neil livenä n. 10 kertaa ja jotain siinä kyllä oli joka kerta mikä laittoi suun ammolleen..

 
Neil on ollut suuri rumpali minulle ihan siitä asti, kun aloitin Rushia kuuntelemaan Permanent Wavesiin tutustumisesta asti. Levyjä kuunneltiin kaveripiirissä ja kaikki, mitä käsiini sain tuli huolella luettua. Myös Soundin julkaisema joku kirja bändeistä, jossa Rush haukuttiin ja Neilistä oli kirjoittaja sitä mieltä, että monenkaan sekuntin mittaista suoraa komppia Neil ei edes osaisi soittaa... VMP!
 
Vannoin, että jos Rush joskus tulee lähellekään Suomea, menen vaikka pumppuresiinalla katsomaan. Kun Rush Globeniin 29.9.2004 tuli, niin sinne mentiin veljien kanssa katsomaan.
 
Neilillä oli aina hienoin rumpusetti merkistä riippumatta ja soundi oli mieleen. Kaikki levyt eivät kolise vieläkään, mutta livenä tykkäsin kuunnella ja kävin monesti katsomassa. Moving Pictures on minulle hänen ja Rushin paras levy.
 
Osa rumpaleista pitää Neilin tyyliä kömpelönä ja soittoakaan eivät osaa arvostaa. Herra on kuitenkin tarinan arvoinen ja minulle hän on yksi merkittävimmista rumpaleista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=239465