Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Vesiohenteista pintakäsittelyä
Aika:19.12.2018 09:47
Moi.
 
MPU: Maski tottakai on naamalla aina maalia suhutellessa tai muita myrkkyjä lotratessa.
 
Noin veikkasinkin koska tiedän mitä muita litkuja käsittelet, kommentti oli lähinnä suunnattu viestiketjua passiivisesti lukeville.
 

 
MPU: Virallista maalauspaikkaa en ole tekemässä, autotalliolosuhteissa operoin.
 
Tuossa tapauksessa tekisin samoin kuin itsekin tulen tekemään kunhan saan aikaiseksi viritellä aikoja sitten dyykkaamani rosterisen sairaalavetokaapin harrastetiloihini, joku tavallinen keskipakopuhallinkaapu ulos.
Palopellin kun vielä laittaa läpivientiin kuten aina tuonkaltaisiin poistoihin kannattaa laittaa, on paloturvallisuus hyvällä tolalla.
Perhospeltihän noihin kannattaa myös laittaa estämään hallitsematon virtaus kun laitetta ei käytetä, ja tuo estää mahdollisen räjähdyksen pääsyn putken sisätilan puoleiseen päähän.
 

 
MPU: Talkbassin tyypit ovat saaneet liuotinohenteisia lakkoja vastaavia pintoja aikaiseksi, siksi itsekin kiinnostuin.
 
Tottahan vesiohenteisillakin hyvää pintaa saa aikaiseksi, mutta ottaa usein aika paljon kokeilupintakäsittelyitä ja/tai kompromissejä että pääsee haluamaansa lopputulokseen.
 
Tuostakin syystä olen yksittäispuuhasteluissa aina luottanut perinteisiin menetelmiin joissa epävarmuustekijät voi minimoida vaikka kehitys olisikin jo ajanut käytettyjen menetelmien ohitse.
Tai ainakin saanut kiinni.
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=239347