Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JosSittenEläkkeellä
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Nauhojen asennus eebenpuiseen otelautaan
Aika:09.12.2018 13:10
Kiitokset neuvoista!
 
Jos nykyään varsin suosittua nauhojen liimaustapaa haluaa käyttää, leventää VÄHÄN uria tai muokkaa tartyntanystyjä ja asentaa nauhat valkkaamansa liiman kanssa.
 
Saattapa olla että kallistun tälle kannalle kunhan tässä nyt vielä vähän katselen. TiteBondin nestemäistä nahkaliimaa tuossa jo olisikin, sillä liimatut saisi ilmeisesti joskus vielä irtikin lämmittämällä.
 
Todellinen ja erittäin todennäköinenkin tilanne tuo mainitsemasi nauharempanjäkeinen ominaisuus, etenkin ekoja kertoja turaillessa.
 
Tätäpä juuri haluaisin välttää kun koko remppa lähti siitä että otelauta ei ollut ihan suora ja nyt sitten on sellaiseksi hiottu.
 
Kaksitoimisella kaularaudalla on vielä toivoa soittokuosiin saattamisesta, yksitoimisella ollaan yleensä uuden nauharempan äärellä ;).
 
Jäi mainitsematta että on klassinen/flamencokitara eikä ole kaulassa rautoja, Ei siis ole tätä mahdollisuutta, ei tosin nauhojan taivutusongelmiakaan.
 
Työn iloa.
Ei kannata masentua jos ekalla kerralla ei onnistu, kokemuksesta voin sanoa että tokalla ja kolmannella kerralla sujuu homma kuin homma jo paljon sutjakkaammin :).
 
T:Samuli

 
No joo, ei tässä masennus ole vielä lähelläkään. Kyllä nämä projektit yleensä onnistuvatkin kun ajan kanssa tekee.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=239274