Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:LaXu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Boss Nextone -vahvistimet
Aika:21.11.2018 15:12
paskiaispaska: Analogisesti tuo ei mallinna vissiin mitään. Sen kummemmin tutkimatta uskallan silti todeta tosta lähes identtisestä combon vahvistinosasta, että täysin sama laite kyseessä ku katana ja sisältä löytyy ihan samat mallinnokset ku katanastakin. Nuo "vahvistinputkimallinnokset" ovat smanlaisia digitaalisia profiileja ku katanassaki ne "brown, lead, crunch, clean" mallinnokset. Nimetty vaan erilailla ja softasta laitettu eri kuulosiksi.
 
Mun mielestä näitä olis ollu parempi markkinoida katanan eri versioina, eikä eri vahvistimina. Tässä nextonessa olis ns vintagemiehelle paremmat valmiiks määritellyt asetukset, kaiutin ja ulkonakö. Musta katana sitte enemmän rokki/metallimiehelle.

 
Nää on enemmänkin uudistettuja Roland Blues Cubeja. Jakavat varmasti paljon teknologiaa Katana-sarjan kanssa. Nuo pääteputkimallinnukset ovat lähinnä pääteasteen mallinnuksen presetteja ja niitä voi editorilla tuunata itsekin muutaman asetuksen verran, parametreina bias, sag sekä high ja low cut.
 
Vaikuttavat ihan tervesoundisilta ja helppokäyttöisiltä vehkeiltä. Mielestäni ero on siinä, että näissä on kaksi kanavaa joita voi muokata vs Katanan tyystin eri vahvistimien mallinnukset.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=239157