Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:weska
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:2box drumit five
Aika:13.10.2018 19:23
Pöytärumpali: Helou! Kaivoin tuolta syövereistä tällaisen vanhan aiheen, koska etsiskelen rumpuja. Ja lähimmäisteni pyynnöstä ensi sijassa sähkörumpuja. Selattuani hieman tarjontaa esille nousi 2box, joka alkoi kiinnostaa. Ehkä ennen kaikkea siksi, että lukemani ja laitteiden ulkonäön perusteella sen soittotuntuma voisi olla lähimpänä akustisia rumpuja.
 
Pitääkö tämä arvailuni paikkansa? Lisäksi kiinnostaa, valmistetaanko näitä enää. 2boxin omilla sivuilla tuotteet-kohdassa oli vain joku rumpuaivo. Jos siis kamat hajoavat, saako niihin varaosia?
 
Kokemukseni sähkörummuista rajoittuu Rolandin td-11 soitteluun kaverin luona. Se on varmasti ihan kelposetti, mutta jotenkin sitä kaipaa vähän "aidomman" tuntuista tatsia. Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!

 
Moi itellä on käytössä 2boxin drummit five aivo ja täytyy sanoa että on toimiva kampe. Helppo käyttää ja hyviä soundeja löytyy. Mulla on myös rolandin td-20 se oli paras malli silloin kun sen ostin ja kyllä tykkään huomattavasti enemmän drummit fivesta. Siinä kun soundit perustuu oikeisiin rumpusämpleihin ja soitettavuus on mitä mainioin. Pääsee tosi lähelle akustisen rummun fiilistä. Kannuina mulla on jobekyn setti joka sekin on todella hyvä niissä on kyllä hinta/laatusuhde kohdillaan
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=194651