Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tuskiz
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Wish, AliExpress yms. kitarakama-vinkit
Aika:23.09.2018 15:48
Laulava Kylätohtori: Noita positiivisia palautteitahan saa ostettua. Eli ei niihin voi luottaa, että ovat oikeasti asiakkaiden antamia.
 
Toki täällä on tarkoitus hakea positiivisia kokemuksia, mutta yksi asia, mitä olen miettinyt on, että miten jos joku tällainen Kiinasta tilattu vehje polttaa talon. Siinähän on tavallaan itse maahantuoja ja vastuussa kaikista kotimaisista pykälistä ja byrokratiasta. Jos vehjas ei täytä esim. suomalaisia turvallisuusvaatimuksia, maksaako vakuutusyhtiö palaneesta talosta korvauksia. En siis tiedä, mutta lienee ajattelemisen arvoinen juttu...

 
Tolla logiikalla ei sitten kannata ikinä ostaa internetistä mitään, kaikki arvostelut on maksettu ja valmistajan botnetin kirjottamia ja aaaaaaaa. AE:ssa voi arvostelut filtteröidä näyttämään vain kuvia sisältäviä arvosteluja, nämä ovat varmaan 99,9% aitoja.
 
Ja ei kannata ostaa semmosia vehkeitä mitkä polttaa talon. Ostokertoja ja arvosteluja katsomalla välttää tälläiset AE:ssa, näin muuten ei ne EU:n tai Tukesin merkinnät sitä kiinakamaa mitenkään maagisesti parempilaatuiseksi tee kun puhutaan kuitenkin bulkkikamasta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=238723