Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pappasfin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Wish, AliExpress yms. kitarakama-vinkit
Aika:23.09.2018 15:44
Läpistö: Voitaisiinko kerätä tänne kokemuksia kiinakauppojen HYVISTÄ ja halvoista tuotteista. Valikoimaa löytyy vaikka mitä, mutta varmasti osa on huonoa tavaraa ja osa on oikeasti käyttökelpoista.
 
Mielenkiintoista olisi myös se, onko monikin joutunut tullin kanssa tekemisiin kiinakaupoista tilailtuaan? Itselle tullut useita pikkupaketteja Kiinasta eikä mitään ongelmia ole ollut, mutta ajatus esim. 7-paikkaisen kitaratelineen tilaamisesta mietityttää. Liekö niin, että pistävät tuohon halvan hinnan päälle vielä ALV:n ja tullimaksuja tms..
 
Tuotteiden linkkaaminen toivottua, jos mahdollista.
 
Avataan peli mainostamalla Wishiltä löytyviä P&P Music -merkkisiä tekonahkahihnoja. Taisivat 3€ + postikulut tuosta pyytää ja ompa kyllä komian näköinen ja hyvin istuva hihna. Lähtee pian tilaukseen pari lisää, käärmeennahkakuosilla ainakin. Tietenkään itse on osannut linkata tähän itse tuotetta, mutta haulla löytää.

 
Sorry, ei ole positiivisia kokemuksia itellä tai lähipiirillä Kiinan kaupoista nimenomaan, jotka on suoraan tuolta Alista tai vastaavista ostettu.
 
Kaverilla esim. sieltä ostettu kännyn akku hajotti rikkoutuessaan sen kännyn ym. paskaa ja tarjottu korvaus tuolta putiikista ei kestänyt päivän valoa eli oli selvästi ostajalleen epäedullinen ja mitäänhän kuluttajasuojaa tai muutakaan turvaa ei sitten kaverilla asiassa ollut, muitakin esimerkkejä löytyy lähipiiristä.
 
Eli on hyvä muistaa, ettei nyt ihan liikaa rölötä tuolta ostamisen puolesta ja ois toistakin näkökantaa asiassa.
 
Kiinassa tehdään paljon hyviä tuotteita ja joita voi ostaa täältä EU:sta ja ovat hemmetin hyviä ja täyttävät EU:n kriteerit ja ovat edullisia.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=238723