Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Laulava Kylätohtori
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Wish, AliExpress yms. kitarakama-vinkit
Aika:23.09.2018 13:39
tuskiz: Kun ostaa luotettavalta myyjältä - toiminut yli vuoden yli 95% positiivisella palautteella ja 4-5 tähteä - on AliExpress vallan luotettava. Pikkukilkettähän sieltä nimenomaan vain kannattaa tilata, mitkään isommat kuten surullisenkuuluisat kitarat taikka isommat sähkölaitteet on varmasti aina riskinsä oli mimmonen myyjä tahansa. Takuut myös toimivat yleensä jouhevasti AE:n käyttäessä escrow-palvelua sinun ja myyjän välillä rahaliikenteessä, ts. rahat ei myyjälle liiku ennenkuin olet vahvistanut saaneesi tuotteen jolloin ainakin oletettavasti myyjällä on iso edellytys olla kusettamatta ja suostua palautuksiin.
 
Näin esimerkkinä kaikki UGreen-merkkiset tuotteet on olleet laadukkaita ja toimivia.
 
EDIT: Ja myös muutenkin jos järjestää etsityn tavaran hakukriteerit 'tilatuin tuote ensin' saa aika hyvällä varmuudella laatua.

 
Noita positiivisia palautteitahan saa ostettua. Eli ei niihin voi luottaa, että ovat oikeasti asiakkaiden antamia.
 
Toki täällä on tarkoitus hakea positiivisia kokemuksia, mutta yksi asia, mitä olen miettinyt on, että miten jos joku tällainen Kiinasta tilattu vehje polttaa talon. Siinähän on tavallaan itse maahantuoja ja vastuussa kaikista kotimaisista pykälistä ja byrokratiasta. Jos vehjas ei täytä esim. suomalaisia turvallisuusvaatimuksia, maksaako vakuutusyhtiö palaneesta talosta korvauksia. En siis tiedä, mutta lienee ajattelemisen arvoinen juttu...
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=238723