Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Saimou
Alue:Bassot
Aihe:VAROITUS TC Electronic
Aika:21.09.2018 16:21
harryk: Pääte on D-luokan Hypexin moduuli 400 W/4 ohmia.
 
Päädyimme jakkilähtöön Line outissa tilaseikkojen takia. Line Out on balansoitu elektronisesti ilman muuntajaa.
 
Olemme tehneet tähän mennessä yhden kappaleen tätä vahvistinmallia ja aika näyttää miten sitä kehitetään eteenpäin kun saadaan useamman käyttäjän kommentit siitä.
 
Puhtaan kanavan saa jonkun verran rosolle Gain-Master-yhdistelmällä. OD-aste kytketään päälle jalkakytkimellä. Sillä saa paksun puhtaan perussaundin päälle sitä Motörhead-säröä ym. jos tarvitaan. Tällöin kokonaissaundi ei lyttäänny kuin jos kitaran ja vahvarin inputin väliin laitettaisiin OD-purkki, mikä leikkaa kaikki alataajuudet jo lähtöön pois.
 
Etuaste perustuu täysin meidän omaan suunnitteluun, vaikka on saundillisesti Ampeg-maailmaan kallellaan. Siinä on mm. keskialueen sweepillä varustettu täysin aktiivinen eq, joka vaatii vähän enemmän rompetta ja putkia kuin perinteinen passiivinen eq.

 
Muutama kommentti:
*Hieno valinta ottaa pääte Hypexiltä, kestävä ja hyväsoundinen pääte. Ehkä tulevaisuudessa myös 700W tarjolle?
*Line out jakilla ei ole vuoden 2018 ratkaisu, oli se balansoitu tai ei. Keskiverto satunnainen äänimies saattaa juuri ja juuri hyväksyä DI-boxin sijaan suoraan etuasteelta tulevan linjan, mutta ei jakilla. Harkitkaa nyt vielä sitä XLR:ää.
 
Katsotaan, jos pääsisi vaikka testaamaan, on kiinnostava ilman muuta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=238694