Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Guitarfreak
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:stereo efektin kytkeminen efektiilooppiin stereona
Aika:20.09.2018 18:40
samuelnitrogen: moi, paria pedaalia hommaamassa (pitkästä pitkästä aikaa) ja varmaan kyselen tyhmiä mutta kyselen kuitenkin, varmaan joku muukin miettii ja saa apua?
 
elikkä vahvariini saa efektiloopppiin sekä send että returniin stereoplugit kiinni (käy montkin) eli käsittääkseni noihin on näppärintä laittaa sellaiset "kosketin johdot" kiinni jossa toisessa päässä 6.3 stereo ja toisessa 2 mona (niitä monojahan lähtee sitte sieltä 4kpl, 2 pedaalin outtiin ja 2 inputtiin)
 
no kaikissa stereo pedaalaiessa näytti olevan kyllä 2 out lähtöä mutta joissain vain 1 input..esimerkiksi laitan vielä mxr stereo chorus = vain 1 input, tc electronic corona chorus = 2 inputtia
 
miksi osassa on vain 1 inputti, vai onko tuo input (esim mxr:ssä) sellainen siihen voi kytkeä joko mono tai stereo plugin? se olisi jotenkin ainoa looginen ratkaisu mitä itse keksin, tai sitten tässä on joku kikka jota en tiedä ja sitä tässä juuri kyselen

 
Mikäs vaffari?
 
Pedaaleissa on monessa mono sisään ja stereo ulos jolloin siitä eteenpäin saapi stereo mut sisään mennään yhdestä tuutista. Joskus tohon inputtiin on laitettu virtakytkin siihen ring ja sleeven väliin nii että voi käyttää vaa monoliitintä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=238713