Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rallattelija
Alue:Livetoiminta
Aihe:Ohjelmatoimisto TCB etsii trubaduureja ja duoja
Aika:19.09.2018 13:45
musamies: Jos on toiminimi, miten se muu aika tullaan toimeen jos keikkoja satunnaisesti ja tulee yrittäjästatus? Siksi laskutuspalvelu tuntuu järkevämmältä vaihtoehdolta.
 
No siis eihän tuo laskutuspalvelukaan ilmaista ole. Periaatteessa asian voisi avata niin että siellä ne on kuitenkin ne samat kulut ja sen lisäksi se yksi välikäsi lisää joka tarvitsee sen palkkion. Noilla sun laskemilla summilla (10 000€) voi kuukausittaisen kierron viedä kolmen kuukauden kiertoon ihan kaikessa. eli alvit maksetaan kolmen kuukauden välein. kuittien ja laskujen viennit kirjanpitoon samoin. sitten kun ei ota pakettia että vaikka 20 kuittia kuukaudessa 100€ vaan ottaa homman tuntiveloituksella niin tuhlaat rahaa kolmessa kuukaudessa noin 60€ niihin kuitteihin ja muuhun. esim ukko.fi ottaa 5 prossaa laskun summasta välistä. Jos keikasta laskutetaan 400€ alv0% niin se on 20€ per lasku. Jos sulla on vaikka kolme keikkaa kuukaudessa kolmen kuukauden ajan niin maksat siitä laskutus palvelulle 180€ mutta kirjanpitoon 60€. sen lisäksi molemmista kombinaatioista toki vähennetään ne tellit ja lellit yms.
 
Moni Ei edes tiedä että toi 3kk kierto on mahdollista pienillä tuloilla joka taas tekee yrittäjän aseman hieman helpommaksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=238687