Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mr. Speed
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Talliosakkeesta treenikseksi
Aika:29.08.2018 22:18
zookiejoe: Muutama vuosi takaperin kun etittiin treenistä niin tätäkin vaihtoehtoa mietittiin. Jos pätäkkää löytyy, niin kyllähän siitä tilan saa, senkun ostaa pois. Niissä on kuitenkin käyttövastikkeet (sähköt, vesi, lämmitys jne.) ja ne vastaa yhtä reeniksen vuokraa äkkiseltään.
 
Mutta... äläpä kerro, että meinaat sinne treeniksen tehdä. Vuokratallit hyytyi kaikki siihen, vaikka olisivat olleet korvessa. Moottorin rassaaminen ja muu semmonen olis ollu ookoo, mutta musa ja melu ei.
 
Jotta tuollaisessa voipi mölytä rauhassa, joutuu todennäkösesti tekemään sinne sisälle erillisen kopperon joka eristää ääntä. Ja siihen uppoaa kanssa fyrkkaa.

 
Tuntematta taustoja huutelen sen verran sivusta, että usein bänditoimintaan liittyy ainakin mielikuvissa kaikennäköisiä lieveilmiöitä, usein liittyen päihteisiin. Voisin kuvitella, ettei tuollaisessa todennäköisesti se melu ole haitta, vaan pelko siitä, että Itä-Helsingin pipopääkollaasi on siellä kasvattamassa LSD:tä, piikittämässä kannabista ja myymässä muiden tallien irtaimistoa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=235179