Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Welho-77
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Kasettinauhurin huolto?
Aika:16.08.2018 10:31
Sax-pappa: Oletko koskaan putsaillut nauhurin koneistosta tahmeaksi mössöksi menneen vetohihnan jäänteitä? Hihnahan ei paljon maksa. Työ ja osaaminen maksaa. Jos osaamista löytyy, niin firma pystyyn ja rikastumaan : )
 
Olen. Ja ei nyt varmaan rikastumaan. Ihmiset tuntuvat nykypäivänä arastavan vaan osaamista. Olen esim. varmaan 10 ps2:sta ja ps3:sta korjannut kavereille varaosien hinnalla vaikka varmasti osaisivat itsekin jos koittaisivat.
 
Rämppy: Hihnan sisäänostohinta on varmaan parin euron luokkaa. Mutta kun maksetaan palkat, sosiaali- ja työeläkemaksut, varaosat, toimitilavuokrat sekä verot ja otetaan kohtuullinen kate, niin tuleehan tuollekin palvelulle jonkinlainen hinta. Mutta jos vehkeellä huoltoväli on 25 vuotta, niin tuskin maailma kaatuu tuohon summaan jos haluaa mankan kuntoon. Ylipäätään kasettidekkejä huoltavia firmoja ei ole pilvin pimein. Huoltoon kuuluu vanhenevien myös komponenttien sekä juotosten tarkistus ja vaihto tarvittaessa.
Mieluummin maksan tuon summan osaavalle huollolle, kuin vien puoleen hintaan jollekin viraapeli-jampalle rikottavaksi.

 
Juu ymmärrän kyllä mistä tuo hinta muodostuu. Mutta jos itse tuollaisia tekisin sivutoimisesti joskus ja joulunu, niin ei mene kuin aikaa ja IPA:a.
 
Se on vaan vähän huono, että jos pimeesti teen 70 eurolla saman ja mainostelen sitä sitten netissä :D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=238090