Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:seppo69
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Liha
Aika:04.08.2018 15:17
Icy-Sun: Laulu tuntuu olevan heikoin lenkki.
 
Samaa mieltä, mutta vain lyriikoiden takia. Nyt lyriikat olivat todella kapulakielistä ja töksähtelevää. Tämä korjaantunee ajan kanssa ja täytyy muistaa, että suomen kieli on vaikeaa saada luontevan kuuloiseksi. Muuten laulu toimii ihan ok, enemmän aggressiota ja tyylivivahteita itse kaipaisin tuohon lisäksi.
 
Aiempaan materiaaliin kun vertaa, niin kehitystä on tullut rutkasti, sekä soundeissa, että sävellysosiossa. Kitarat saisivat olla hiukan ilmavamman kuuloiset. Nyt soundi kuulostaa liian steriililtä ja suoraan linjaan soitetulta. Muuten aivan hyvät soundit ja miksaus. Bassosoundista tykkään.
 
jos groovesta puhutaan, niin ei vielä mistään Panterasta puhuta tämän bändin kohdalla, mutta sehän treenattavissa. Soitatteko treeneissä klikin kanssa? Miten sitten kun äänitätte? Itse välttäisin klikin käyttöä niin paljon kuin mahdollista ja saada sitä kautta lisää sitä "aitoa" yhteissoittoa ja groovea. Soitto pitää olla tiukkaa ja tarkkaa (varsinkin rumpali) mutta välillä joutuu soittamaan paljonkin taakse tai eteen, että saadaan biisi rullaamaan kunnolla. Tämähän riippuu tietenkin biisimateriaalista ja riffeistä.
 
Mutta ehdottomasti jatkoon jo näillä eväillä ja lisää vaan treeniä. Hyvä bändisoitto ja hyvien biisien tekeminen on helvetin vaikeaa ja minusta olette aivan oikealla tiellä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=234428