Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Timi
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Keikkapaikat Helsinki / kesä 2018
Aika:20.07.2018 22:34
Sotakoira Musti: Moro muusikot!
 
Siirretäänpäs tämä tänne, kun junttimaisuuttani erehdyin laittamaan livetoiminta-ketjuun. Anteeksi kaikille, kenen elämä meni sekaisin ko virheen takia.

Kävin tänään kiertämässä Itiksen, Hesarin ja Kontulan. Kävin aikalailla kaikki baarit läpi (en tosin juonut olutta kuin kahdessa paikassa). Aika nihkeää on. Itiksessä Blackbird, Hesarilla/lähitienoilla On the rocks ja 3 Kaisaa sekä Kontulassa Aapeli sekä Himabaari osoittivat jonkun tason kiinnostusta. Hesarin lepakkomies nakkasi pihalle saman tien kun ilmoitin että covereita pääosin olisi ohjelmistossa. Tämän lyhyen ekskursion jälkeen todettava että Kontula on kyllä hyvä. Keikkadiili tuli tehtyä ihan puhelimitse ei edellä mainittujen paikkojen kanssa ja toinenkin paikka oman kotikadun varrella, jossa kerran käyty ja lisäkeikkoja luvattu. Nämä paikat siis My Hani (ex-Venla) ja Taikurin hattu. Jos keikkaa haluatte niin sinne vaan rohkeasti yhteyttä, ei ole minulta pois :) Jos suostutte kulukorvauksiin ja kaljapalkkaan ainakin näin alkuun, keikka on lähes varma.

Kävi mielessä lähteä ns kaljakävelylle Tsadin keskustaan, ravaamaan jokainen baari läpi ja myymään itseään. Tosin jos joka paikassa vetää bissen, viimeisissä paikoissa ei liene en kovin edustavassa kunnossa.

Onkos mnetin veljillä ja siskoilla hyviä vinkkejä minne mennä? Genre on RHCP meets 60s rokkiklassikot (Slowhand, Neil Young, Beatles ja vaikkapa Rollarit).

Kevätterveisin,

Musti

 
Asiaa!Plussan tyrkytin.
Timi
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=238267