Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Berzerkowitz
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:TuxGuitar, java ja High Sierra
Aika:27.04.2018 02:07
Äskettäin asentelin osx:än uusiksi ja päivitin yosemitesta high sierraan.
Olen aiemmin käyttänyt softaa nimeltään TuxGuitar(https://sourceforge.net/projects/tuxguitar/) . No nyt kun uuden käyttiksen version kanssa yritin sitä TG:tä ajaa niin ensiksi tuli ilmoitus "To use the "java" command-line tool you need to install a JDK" ja sitten ne "More Info" ja "OK" -nappulat. Elikkäs pitää vissiin asentaa uudempi versio javasta. Kun uusi java oli asennettu niin uusi yritys ajaa TuxGuitar. No sama java-ilmoitus tuli taas. No koitetaanpa sellaista että haetaan tuolta sourceforgesta uusin versio ja sitten uusi yritys. Tällä kertaa sitten taisi tökätä siihen että kyseisen softan valmistaja ei ole App Store eikä edes "identified developer" osx:än mielestä. Sitä kolmatta vaihtoehtoa mikä aiemmin oli system preferences->security&privacy->general-välilehdellä ei enää löytynyt.
 
Niin tuota.
 
Kun nyt tässä olisi perimmäisenä tarkoituksena se että saisi sen TuxGuitarin takaisin toimintakuntoon niin onnistuuko High Sierran kanssa vaiko ei?
 
Onnistuuko siinä general-välilehdellä jotenkin sanomaan että tuxguitarin ajaminen on ok vaiko ei? Pitääkö olla jokin tietty versio TG:stä että pelaa high sierran kanssa? Vaiko takaisin yosemiteen?
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=237795