Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:bluesmannen
Alue:Roots
Aihe:TWO TIMERS (UK) AT DOWN HOME KIVI 3.5.18!!
Aika:26.04.2018 16:35
Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittävät:
 
TWO TIMERS (UK)
 
Down Home Kivi torstaina 3.5.18!
KESKUSTORI 2
33300 TAMPERE

Historian havinaa! Kauan odotettu keikka toteutuu vihdoinkin! Legendaarinen Two Timers tekee näyttävän paluun Down Home Kiven areenalle!
 
Käsittämätöntä, minkälaisen saundin ja meiningin voi kaksikko musisoinnillaan saada! Nämä lauseet kajahtivat useammankin ihmisen suusta, kun tämä suorastaan mestarillinen duo teki legendaariset keikkansa 12.2.2009 Down Home Kivessä ja yleisö suorastaan räjähti saman vuoden elokuussa, kun Viikinsaaressa järjestettiin Down Home Island-festivaalit!
 
Englantilaiset Sarah James ja Gordon Russell tutustuivat toisiinsa Pariisissa, jossa he silloin myös asuivat. He perustivat kaksihenkisen Two Timersin Ranskassa vuonna 1993.
Kitaristi Gordon Russell on kokenut muusikko, joka kiersi maailmaa Dr. Feelgoodin kitaristina vuosina 1982 - 1989 ja soitti kyseisen pub-rock legendan neljällä studiolevyllä "Doctors orders", "Mad man blues", "Brilleaux" ja "Classic".
Ammattitaitoinen Gordon soittaa akustista, sähkö- ja slidekitaraa omintakeisella "no-nonsense" tyylillään. Keikoilla hän "soittaa" samalla myös "mikitettyä" matkalaukkua bassorumpuna.
 
Laulajatar Sarah James on loistava ja huumorintajuinen esiintyjä, joka soittaa omien sanojensa mukaan oudosti huuliharppua. Muita hänen käyttämiään soittimia ovat erilaiset lyömäsoittimet ja lusikat (!). Sarah on toiminut taustalaulajattarena ja harpistina useilla levyillä, mutta on oikeassa elementissään juuri Two Timers -duon seremoniamestarina
 
Two Timersin musiikissa voi kuulla vaikutteita aina 1930 -luvun countrybluesista 60 -luvun souliin ja rhythm & bluesiin ja jopa "vanhakantaiseen" heavyrockiin. Sarah on sanonut, että heidän "esikuvansa" ovat Led Zeppelin ja Aretha Franklin. Duo on toiminut lämmittelybändinä mm. sellaisille suuruuksille kuten John Mayall, Taj Mahal, Maceo Parker ja The Corrs. Viimeksi he kiersivät Englannissa lämmitysaktina Status Quon kiertueella.
 
Duon ensimmäinen albumi "Two Timers" ilmestyi v. 1996 ja kakkosalbumi "Aubrey Rex & other stories" julkaistiin elokuussa -99. Niiden sisältämät biisit ovat vahvasti heidän omaa tuotantoaan ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Nyt toukokuussa tuli uutukainen "Lucky dip - Live cuts and rarities", joka sisältää Two Timersin live-esityksiä. Levylle on valittu Sarahin ja Gordonin suosikkeja ja mukaan muutamia harvinaisia, ennen julkaisemattomia biisejä.
 

SARAH JAMES laulu, lyömäsoittimet, huuliharppu
 
GORDON RUSSELL kitarat, matkalaukku
 
Whole Lotta Love https://www.youtube.com/watch?v=3mNU5eHYgfg
 
Edgar Allan Poe https://www.youtube.com/watch?v=1M5 … rOuZ-XUhw9HbmedEL5TpGHQZUV1&index=4
 
Dont owe you a thing https://www.youtube.com/watch?v=Z6o9bAFt9Ak
 
Facebook https://www.facebook.com/TwoTimersUK/
 
Down Home Kivi - Be there or be square!
 
TERVETULOA!
 
LIPUT 28/25 € (BL-JÄSENET)
 
Ovet 20.00. Showtime n. 21.30, seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.
 
Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien.
 
Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=237794