Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:silhouette
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Oman opetuskirjan tekeminen kitaralle
Aika:07.04.2018 19:20
Olen soittanut kitaraa noin vuodesta 1992 ja koska minulle on jo tullut jonkin verran kokemusta soittamisesta niin olen ajatellut, että ottaisin elämässäni tämän hetkiseksi päämääräksi oman kitaranopetus-kirjan tekemisen.
 
Ainut, että kirjani poikkeaisi hieman muista tuhansista samanlaisista opetuskirjoista siinä, että - jo heti kirjan alussa - todettaisiin, ettei kirjassa opeteta lainkaan teoriaa vaan kirjan pääpaino olisi siinä, että se sisältäisi joko viisikymmentä tai sata kitaralickiä (en ole vielä päättänyt tarkasti monta) nuotteina sekä tablatureina joiden tarkoitus on pelkästään ja ainoastaan siinä, että kirjan lukija/kitaristi saa uusia ideoita ja näkökulmia jotka taas avaavat ovia eteenpäin hänen nykyhetkisestä umpikujastaan. Tätä mielentilaa sanotaan käsittäkseni myös "tyhjän paperin kammoksi". Lisäksi soittaisin jokaisen kirjanlickin itse ja se tuli jossain muodossa kirjan mukana sen ostajalle. Minusta tämä kaikki tuntuu ainakin tämän hetkisenä ajauksena oikein hyvälle.
 
Ja, tiedän kyllä ettei tästä tule mitään bestselleriä tai sinne päinkään ja senkin takia ajattelin, että pyrkisin saamaan teokseni vaatimattomasti esille e-kirjana Books on Demandissa tai jossain muussa vastaavassa sivustolla, ehkä Elisa kirjassa. Hinnaksi laittaisin tälle kirjalle vain muutaman euron koska se tuntuu oikeimmalta niin ja muutenkin laskee potentiaalisen ostajan kynnystä ostaa tämä kirja.
 
Mitä ajatuksia tällainen juttu teissä herättää? Kiitoksia!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=237628